/ 

Fotografske pesmi

Sonja Votolen – pesmi – Poezija, pesmi, knjige, literatura na portalu za književnost in mišljenje. Društvo slovenskih pisateljev.

Zahvaljujemo se vsem, ki so našo stran podprli z všečkom!

 

Pesmi je v italijanščino prevedla Jolka Milič.

    

Preostali prispevki in literatura na portalu 

   

   

Sonja Votolen – pesmi – Poezija, pesmi, knjige, literatura na portalu za književnost in mišljenje. Društvo slovenskih pisateljev.

drugi prispevki tega avtorja / te avtorice

O avtorju / avtorici
Sonja Votolen je slavistka, anglistka, pesnica, pisateljica, dramatičarka, publicistka. Izpopolnjevala se je tudi v tujini (Glasgow, Dublin, London, York, Pariz). Piše priročnike za učenje tujih jezikov, strokovne pedagoške članke, recenzije in literarne kolumne. Poezijo je začela objavljati v dijaškem glasilu in literarni prilogi ptujskega Tednika, nato pa tudi v revijah Mentor, Rast, Dialogi, Sodobnost, Primorska srečanja, Fontana, SRP, Apokalipsa, Naša žena, Ženska, Vzgoja, Štajerski tednik, Bistriška panorama, Locutio in Ventilator besed. Ob poeziji ustvarja tudi izpovedno prozo, dramska besedila, zgodbice za otroke, piše pesmi, intervjuje, portrete, impresije. Sodeluje na literarnih večerih, radijskih oddajah in vodi literarna srečanja. Njeno poezijo lahko beremo tudi na spletni strani Poetry.net, kjer objavljajo pesniki iz vsega sveta. Na več mednarodnih natečajih za poezijo in pesništvo je bila  uvrščena med finaliste.