/ 

Prihaja pesmomat

Pesmomat – Poezija, pesmi, knjige, literatura na portalu za književnost in mišljenje. Društvo slovenskih pisateljev.

Zahvaljujemo se vsem, ki so našo stran podprli z všečkom!

Pesmomat že podpira Svetlana Makarovič. Podpri ga tudi ti!✊ Še preden je Pesmomat ugledal luč sveta, je dobil moralno podporo ene največjih slovenskih pesniških legend! ❤️‍ S svojo poetično intervencijo želi projekt na inovativen način spomniti na pomen uživanja leposlovja in sprožiti nujno potrebno javno debato glede položaja slovenskih pesnic in pesnikov. Ti bijejo trd boj – ne v kovanju rim, ampak v
finančnem preživetju v vse bolj komercialnem svetu. S tvojo podporo projekta bo Pesmomat že v nekaj mesecih zavzel ulice in naredil ta svet bolj poetičen.❣️Denar, zbran s pesmomatom, bomo namenili tudi za plačilo avtorjev in avtoric, objavljenih v pesmomatu.

PODPRI PESMOMAT z nakazilom na 

Društvo slovenskih pisateljev, Tomšičeva ulica 12, 1000 Ljubljana
Davčna številka: 52715850
TRR: SI56 02010-0010240256
Swift: LJBASI2X
Odprt pri NLB
Namen nakazila: Pesmomat

Najlepša hvala. Vsak evro bo dragocen pri izvedbi projekta.

 
  

 

Pesmomat – Poezija, pesmi, knjige, literatura na portalu za književnost in mišljenje. Društvo slovenskih pisateljev.
O avtorju / avtorici
Prva zasnova organiziranega delovanja slovenskih pisateljev sega nazaj v leto 1872, od leta 1968 pa se slovenski pisatelji povezujejo v društvo s sedanjim imenom. Društvo slovenskih pisateljev se zavzema za ustvarjalno svobodo, čim boljši položaj slovenske knjige in uveljavljanje slovenskih pisateljev ter vključuje v svojo dejavnost ustvarjalce s celotnega slovenskega kulturnega prostora.